delimiter image

6 Weeks Fit

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

delimiter image

6 Weeks Fit Amsterdam

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

Wil je afvallen, in je sportritme komen, fitter worden en leren welke voeding bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Doe dan mee aan 6 Weeks Fit!
Tijdens dit programma sport je 3 keer per week, waarvan 1 keer op een vast moment met de groep.

De andere 2 trainingen kun je zelf iedere week inplannen. Je krijgt persoonlijk voedingsadvies en  wekelijks feedback op je voedingspatroon, 3 meetmomenten (kilo, centimeters en vetpercentage) en fysieke testen om je vooruitgang te meten.

Daarnaast starten we het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding en ontvang je gedurende het programma tips en gezonde recepten.

delimiter image

6 Weeks Fit 2.0

Het vervolg na 6 weken!

Heb je het programma al eerder gevolgd? Doe dan mee aan 6 Weeks Fit 2.0. De vaste training tijdens dit programma is in The Workout Studio en hierbij gaan we verder in op krachttraining en leren we je nieuwe bewegingen aan zoals pullups en deadlifts. We verdiepen ons meer in supplementen, timing en gaan dieper in op koolhydraten, eiwitten en vetten.

Ons doel is om jou je doelen te laten behalen terwijl je nog steeds kunt genieten en een wijntje kunt drinken! Want wij geloven in balans en de 80/20 regel: 80 % gezond eten, sporten en bewust leven en 20 % (ge)zondigen. Klinkt ideaal toch?

delimiter image

6 Weeks Fit Data

Dit staat er op de planning de komende tijd!

1.0 – 21 april t/m 2 juni (vaste training: dinsdag 20.00 Vondelpark) – Nog 4 plekken!
2.0 – 19 mei t/m 30 juni (vaste training: donderdag 20.00 The Workout Studio) – Nog 3 plekken.

De programma’s starten met de workshop rond 12 uur in The Workout Studio. Zorg dat je de begin en eindworkshops aanwezig kunt zijn.

Kosten

6 Weeks Fit 1.0 € 199 (alle programma’s kosten vanaf april €225)
6 Weeks Fit 2.0 €225