6 Weeks Fit

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

6 Weeks Fit Amsterdam

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

Wil je afvallen, in je sportritme komen, fitter worden en leren welke voeding bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Doe dan mee aan 6 Weeks Fit!
Tijdens dit programma sport je 3 keer per week, waarvan 1 keer op een vast moment met een vaste groep.

De andere 2 trainingen kun je zelf iedere week inplannen aan de hand van ons huidige rooster. Je ontvangt een persoonlijk doel qua calorieën en macronutriënten en gaat aan de slag met je voeding bijhouden. Afhankelijk van jouw wensen met betrekking tot afvallen, aankomen, conditie opbouwen of je spieren meer zichtbaar maken, passen we je plan hierop aan. Je hebt wekelijks een call met je coach om je progressie te bespreken. Wij geven je de tools, wij checken of je 3x per week komt trainen en jij hoeft het alleen maar te doen! Er zijn daarnaast 3 meetmomenten (kilo’s en centimeters) en fysieke testen om je vooruitgang te meten. Zodat we ook meetbaar kunnen maken dat je je écht fitter voelt!

We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding. Wekelijks ontvang je een uitgebreide mail met recepten, informatie over spieren, voeding en waarom eiwitten belangrijk zijn. En waarom koolhydraten skippen geen goed idee is. We will tell!

Eerst volgende startdatum:

Dinsdag 18 mei 19:30

Vaste groepstraining iedere woensdag 19:30 @ Vondelpark kunstgrasveld. Indien deze gesloten wordt, verplaatsen de workouts naar het Rembrandtpark.
Totaal 18 workouts in 6 weken.
Let op: aanwezigheid bij alle dinsdagen  (vaste dag) is een vereiste om deel te nemen aan dit programma. 

Kosten: € 295
Meld je snel aan, stuur een mail naar info@theworkoutstudio.nl

12 Weeks Fit – NEW

12 Weeks Level Up – NEW
Wil je in 2021 écht verschil gaan maken in trainen, aan de slag met een persoonlijk plan, focussen op krachttraining en een lichaamstransformatie waar je U tegen zegt? 12 Weeks Fit is de Sh*t.
Wil je meer dan de reguliere groepslessen, maar past Personal Training niet in het budget? Join onze Personal Group workouts in het 12 Weeks Fit programma!

Personal Group Workouts
Je hebt toegang tot onze exclusieve Personal Group Workouts. (10 workouts per week, check het rooster). Deze worden gegeven in Studio 1 en hier doen maximaal 8 personen aan mee. Je werkt iedere training aan jouw persoonlijke plan en doelstellingen. Deze trainingen zijn opgesplitst in upperbody en lowerbody zodat iedere spiergroep maximaal aan bod komt.

Persoonlijk log boek
Je krijgt een persoonlijk trainingslogboek waarin we je doelen opschrijven en je progressie meetbaar maken. Ook je trainingsplan zal hierin worden uitgewerkt zodat je iedere training gericht aan de slag gaat met jouw doel. Wellicht is dit 10 kilo afvallen, of spiermassa aankomen of 2 keer je eigen lichaamsgewicht deadliften? Of eindelijk 50 kilo squatten of die pullup leren? Wij helpen je graag!

Workouts – Personal, Studio én Lab
Je traint 2 vaste dagen met de 12 Weeks Fit groep en plant daarnaast 2 workouts zelf in. Je kunt kiezen uit alle reguliere groepslessen, Personal Groups maar ook uit de groepslessen in The Workout Lab.

Voedingscoaching
In dit intensieve programma heb je iedere week live 1 op 1 of via een (Zoom)call contact met je voedingscoach. Via een app zul je je voeding tracken om zo je doelen te behalen. We begeleiden je niet alleen op het gebied van calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten maar we kijken ook naar alle andere zaken die belangrijk zijn: slaap, mindset, stress en herstel. Zodat jij je in 12 weken een fitter en sterker persoon voelt!

Lichaamsmetingen
Om de week heb je een lichaamsmeting met je coach zodat we je progressie goed kunnen blijven tracken en waar nodig direct bijsturen. Uiteraard zijn progressiefoto’s hier ook een onderdeel van.

Personal Training
Wil je het programma uitbreiden met Personal Training? Dan heb je naast je 2 vaste Personal Group workout ook een 1 op 1 sessie van 55 minuten. Je trainer heeft dan 100 % aandacht voor jou.

Start: nieuwe startdatum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!
Trainingstijden: Dinsdag 19:00 en donderdag 08:00.
Kosten: € 175 per maand. Totaal € 525 ,  Totaal 3 termijnen.
Wekelijks PT: € 375 per maand. Totaal €1125. Totaal 3 termijnen.

4×4 Challenge 

4×4 Challenge 

Kun jij tijdens deze lockdown wel een steuntje in de rug gebruiken om gezond te blijven eten en genoeg te bewegen? Wij helpen je graag op een persoonlijke manier om ook tijdens Corona in contact te blijven met de trainers en met mede-sporters.

4x per week trainen

We mogen in groepjes van 4 aan de slag,  de trainer legt een workout voor je klaar en loopt rond om aanwijzingen te geven. De vaste workouts zijn op maandag 19:00 op de Albert Cuyp en op donderdag om 19:00 uur in het Vondelpark bij het kunstgrasveld. Daarnaast kies je 2 workouts van ons rooster (online via Zoom of een individuele outdoor) of doe je de challenge van de week die je wekelijks ontvangt bij dit programma. Genoeg mogelijkheden om volop in beweging te blijven in deze lockdown.

Voor maximale progressie trainen we buiten op de Albert Cuyp met gewichten, kettlebells en weerstandsbanden. Voor de online lessen krijg je van ons weerstandsbanden te leen.

Weekmenu en optioneel foodtracken

Daarnaast ontvang je een uitgeschreven weekmenu, inclusief vega(n) opties. Indien gewenst berekent onze coach voor jou je macro-nutriënten zodat je je voeding kunt tracken en zo je doelen te behalen. Er is wekelijks contact met je (voedings)coach voor de stok achter de deur en om vragen te stellen!  Er is iedere vaste trainingssessie ruimte en tijd voor vragen over voeding, training, slaap en herstel.

Fysieke challenges en metingen

Iedere week ontvang je een fysieke challenge om je maximaal uit te dagen welke je thuis of buiten zelf kunt doen. Graag je voortgang meten? Tijdens de eerste workout doen we een aantal fysieke testen om zo je kracht en conditie te meten en geven we je tips om zelf thuis lichaamsmetingen te doen. Progressie boeken tijdens de lockdown? Dat kan!

Start: Maandag 29 maart 2021
Vaste trainingstijd: Maandag (Albert Cuypstraat) en Donderdag (Vondelpark). De donderdag is een ‘vereiste’ om deel te nemen aan het programma.
Kosten: €175,-
Samen sporten: schrijf je in met een huigenoot, vriend of vriendin en ontvang €25 korting per persoon (€150 pp)!

6 Weeks Fit 2.0

Het vervolg na 6 weken!

Heb je 6 Weeks fit 1.0 gevolgd? Doe dan mee aan de nieuwe 6 Weeks Fit 2.0. De vaste training tijdens dit programma is een krachttraining in The Workout Studio. Tijdens dit programma richten we ons op krachttraining en leren we je nieuwe bewegingen aan zoals pullups en deadlifts. We verdiepen ons in supplementen, de timing van voeding en gaan verder in op koolhydraten, eiwitten en vetten.

Ons doel is om jou je doelen te laten behalen. Terwijl je nog steeds kunt genieten en een wijntje kunt drinken! Want wij geloven in balans en de 80/20 regel: 80 % gezond eten, sporten en bewust leven en 20 % (ge)zondigen. Klinkt ideaal toch?

Vanwege Covid-19 starten wij momenteel geen 2.0 programma’s.

Resultaat!

Échte vooruitgang!

De afgelopen 16 maanden is er veel veranderd. Ik ben niet alleen vele kilo’s lichter (-24,5 kg), maar heb een veel actievere leefstijl, sport ik regelmatig, is mijn slaapritme verbeterd, eet ik overwegend gezond én kan ik genieten van al het lekkers wat de wereld te bieden heeft. TWS heeft weer balans in mijn leven gebracht. Balans houden was voor mij de uitdaging na 6 weeks fit 1.0 en 2.0 (het vervolgprogramma). Uiteraard ging en gaat dat met ups en downs, want progressie is geen stijgende lijn. Hoe gek ook, het sporten hield/houd mij gemotiveerd omdat dit een positief effect op mij heeft. Ik kan niet meer zonder. 

Ook hielp het dat mijn progressie aanstekelijk werkte op anderen en ik daardoor meerdere sportbuddy’s kreeg en collega’s op werk gemotiveerd kreeg om met mij mee te doen (o.a. ook aan een mudrun). Ik ben nog elke dag blij dat ik mij heb opgegeven (al vond ik het toen doodeng) en ben ik dankbaar voor alle support van TWS trainers! TWS trainers geven net dat stukje extra persoonlijke aandacht als jij dat stukje extra geeft tijdens de training. Mijn tip: train elke les zwaarder en boek dezelfde mooie resultaten als ik!