delimiter image

6 Weeks Fit

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

delimiter image

6 Weeks Fit Amsterdam

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

Wil je afvallen, in je sportritme komen, fitter worden en leren welke voeding bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Doe dan mee aan 6 Weeks Fit!
Tijdens dit programma sport je 3 keer per week, waarvan 1 keer op een vast moment met een vaste groep.

De andere 2 trainingen kun je zelf iedere week inplannen aan de hand van ons huidige groepslesrooster. Je krijgt persoonlijk voedingsadvies en  wekelijks feedback op je voedingspatroon van onze voedingscoaches. Hiervoor houdt je gedurende 6 weken iedere dag je voeding bij in een app.  Er zijn 3 meetmomenten (kilo, centimeters en vetpercentage) en fysieke testen om je vooruitgang te meten.

We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding. Daarnaast ontvang je diverse tips en gezonde recepten.

delimiter image

6 Weeks Fit 2.0

Het vervolg na 6 weken!

Heb je 6 Weeks fit gevolgd? Doe dan mee aan de nieuwe 6 Weeks Fit 2.0. De vaste training tijdens dit programma is een krachttraining in The Workout Studio. Tijdens dit programma richten we ons op krachttraining en leren we je nieuwe bewegingen aan zoals pullups en deadlifts. We verdiepen ons in supplementen, de timing van voeding en gaan verder in op koolhydraten, eiwitten en vetten.

Ons doel is om jou je doelen te laten behalen. Terwijl je nog steeds kunt genieten en een wijntje kunt drinken! Want wij geloven in balans en de 80/20 regel: 80 % gezond eten, sporten en bewust leven en 20 % (ge)zondigen. Klinkt ideaal toch?

delimiter image

6 Weeks Fit Data

Dit staat er op de planning de komende tijd!

Momenteel zijn alle 6 Weeks Fit programma’s gestart! Maar niet getreurd: wil je voor de zomer nog even keihard knallen?
Doe dan mee aan de 4 x 4 Challenge!

4 Weken lang 4 keer per week trainen
Online voedingscoach en 2x per week feedback en contact
Werken aan jouw doel
Begin en eindmeting: vetpercentage, kilo’s en cm
Kickoff: zaterdag 4 mei 15:00 uur
Eindmeting: zaterdag 1 juni 12:30 uur

Kosten: € 199

Zorg dat je deze data aanwezig kunt zijn om het maximale uit je programma te halen! Buiten het programma om zijn er geen metingen mogelijk.

 

Kun je bovenstaande data niet maar wil je wel snel starten?
Kies dan voor het 6 Weeks Fit Personal programma: dan start je wanneer jij wilt, heb je 1 op 1 metingen (ipv groep) en geen vaste trainingsavond. Je plant je 3 workouts in wanneer jij wilt! Kosten: €300

Stuur een mail voor meer info of om je aan te melden.