delimiter image

6 Weeks Fit

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

delimiter image

6 Weeks Fit Amsterdam

Dit 6 weken programma zorgt voor een lifestyle verandering op een manier die jij vol kan houden.

Wil je afvallen, in je sportritme komen, fitter worden en leren welke voeding bijdraagt om jouw doelen te bereiken? Doe dan mee aan 6 Weeks Fit!
Tijdens dit programma sport je 3 keer per week, waarvan 1 keer op een vast moment met een vaste groep.

De andere 2 trainingen kun je zelf iedere week inplannen aan de hand van ons huidige groepslesrooster. Je krijgt persoonlijk voedingsadvies en  wekelijks feedback op je voedingspatroon van onze voedingscoaches. Hiervoor houdt je gedurende 6 weken iedere dag je voeding bij in een app.  Er zijn 3 meetmomenten (kilo, centimeters en vetpercentage) en fysieke testen om je vooruitgang te meten.

We starten het programma met een interactieve workshop over motivatie, training en voeding. Daarnaast ontvang je diverse tips en gezonde recepten.

delimiter image

6 Weeks Fit 2.0

Het vervolg na 6 weken!

Heb je 6 Weeks fit gevolgd? Doe dan mee aan de nieuwe 6 Weeks Fit 2.0. De vaste training tijdens dit programma is een krachttraining in The Workout Studio. Tijdens dit programma richten we ons op krachttraining en leren we je nieuwe bewegingen aan zoals pullups en deadlifts. We verdiepen ons in supplementen, de timing van voeding en gaan verder in op koolhydraten, eiwitten en vetten.

Ons doel is om jou je doelen te laten behalen. Terwijl je nog steeds kunt genieten en een wijntje kunt drinken! Want wij geloven in balans en de 80/20 regel: 80 % gezond eten, sporten en bewust leven en 20 % (ge)zondigen. Klinkt ideaal toch?

delimiter image

6 Weeks Fit Data

Dit staat er op de planning de komende tijd!

Zaterdag 15 juni start het laatste programma voor de zomer!
De weken dat we met de groep trainen, plan je zelf 2 trainingen in aan de hand van ons huidige lesrooster. De andere weken (15 juni, 6 juli en 20 juli) plan je 3 trainingen in.

Zaterdag 15 juni: 11:00 – 13:00  Kickoff Studio
Zaterdag 22 juni:  11:00 Training Sarphatipark
Zaterdag 29 juni: 11:00 Training Sarphatipark
Zaterdag 6 juli: 11:00 Tussentijdse meting Studio
Zaterdag 13 juli: 11:00 Training Sarphatipark
Zaterdag 20 juli: 11:00 Training Sarphatipark
Zaterdag 27 juli: 11:00 Eindmeting

Kosten: € 250

Zorg dat je deze data aanwezig kunt zijn om het maximale uit je programma te halen! Buiten het programma om zijn er geen metingen mogelijk.

Kun je bovenstaande data niet maar wil je wel snel starten?
Kies dan voor het 6 Weeks Fit Personal programma: dan start je wanneer jij wilt, heb je 1 op 1 metingen (ipv groep) en geen vaste trainingsavond. Je plant je 3 workouts in wanneer jij wilt! Kosten: €300

Stuur een mail voor meer info of om je aan te melden.