delimiter image

Ervaringen, Resultaten en Reviews

In zes weken weer helemaal op (je oude) niveau! Fit & gezond!

delimiter image

One Fit Reviews

Lees hier de reviews van onze One Fit members!

We hebben dit jaar de award voor beste Bootcamp gewonnen! We zijn hier gigantisch trots op en laten het liefst onze klanten voor ons spreken!

delimiter image

Een greep uit de ervaringen

Daar zijn we trots op!

Hele fijne, enthousiaste les, met veel persoonlijke begeleiding!

Prima les! Lerares deed het echt leuk en alles was gewoon heel duidelijk. Ik had van tevoren een blessure aangegeven en tijdens de les liet ze zien hoe ik de oefening kon uitvoeren zodat ik geen last zou krijgen. Heel fijn dus!

Heerlijk pittig lesje. Lerares motiveert enorm om alles eruit te halen. Top begin van de week!

Can’t recommend this location enough! I’ve been here a few times and each time the trainer took the time to remember people’s names. They’re all very positive and visibly enjoy their work, but they still push you to workout your hardest. The workouts are high intensity so the time flies, and I always leave completely spent.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
delimiter image

Resultaat!

Échte vooruitgang!

De afgelopen 16 maanden is er veel veranderd. Ik ben niet alleen vele kilo’s lichter (-24,5 kg), maar heb een veel actievere leefstijl, sport ik regelmatig, is mijn slaapritme verbeterd, eet ik overwegend gezond én kan ik genieten van al het lekkers wat de wereld te bieden heeft. TWS heeft weer balans in mijn leven gebracht. Balans houden was voor mij de uitdaging na 6 weeks fit 1.0 en 2.0 (het vervolgprogramma). Uiteraard ging en gaat dat met ups en downs, want progressie is geen stijgende lijn. Hoe gek ook, het sporten hield/houd mij gemotiveerd omdat dit een positief effect op mij heeft. Ik kan niet meer zonder. 

Ook hielp het dat mijn progressie aanstekelijk werkte op anderen en ik daardoor meerdere sportbuddy’s kreeg en collega’s op werk gemotiveerd kreeg om met mij mee te doen (o.a. ook aan een mudrun). Ik ben nog elke dag blij dat ik mij heb opgegeven (al vond ik het toen doodeng) en ben ik dankbaar voor alle support van TWS trainers! TWS trainers geven net dat stukje extra persoonlijke aandacht als jij dat stukje extra geeft tijdens de training. Mijn tip: train elke les zwaarder en boek dezelfde mooie resultaten als ik!