delimiter image

Groepslessen

The Workout Studio biedt zowel indoor als outdoor lessen aan.

delimiter image

Groepslessen Amsterdam

Indoor & outdoor groepslessen voor iedereen!

The Workout Studio biedt indoor en outdoor lessen aan. Van bootcamp en mobility tot BBB en HIT. De outdoor trainingen worden gegeven in het Vondelpark en in het Sarphatipark. De indoor lessen vinden plaats in de gloednieuwe sportstudio op de Albert Cuypstraat. Dit zijn small group trainingen tot maximaal 14 personen.

delimiter image

Bootcamp Amsterdam

Dit is waar we ooit mee zijn begonnen!

Bootcamp is een combinatie van kracht, conditie en fun! We maken gebruik van alles wat het park te bieden heeft zodat je na een uur een full body training hebt gehad.

delimiter image

HIT 45 Outdoor Amsterdam

High Intensity Training in 45 minuten!

Voor de echte bikkels die graag een uitdaging willen is er de High Intensity Training van 45 minuten. Deze training bestaat uit een vast 4 weeks programma, waardoor je iedere training je eigen progressie kunt meten. Door de hoge intensiteit blijft je hartslag de gehele training hoog waardoor je conditie snel zal verbeteren en je vetverbranding gestimuleerd wordt.

delimiter image

Circuit Training Amsterdam

Elastieken, touwen, kettelbells en TRX!

Deze stationstraining wordt zowel indoor als outdoor aangeboden en hierbij maak je gebruik van allerlei materialen zoals de kettlebell, elastieken, touwen, dumbells en nog veel meer! Een ideale training voor de beginnende sporter.

delimiter image

Mobility & Core Amsterdam

Is Yoga niets voor jou maar wil je wel graag je mobiliteit en lenigheid verbeteren?

Of heb je rugklachten en wil je je core versterken? Deze training focust zich op deze 2 elementen en we sluiten af met een tabata, waardoor je aan het einde van de training voldaan, zwetend én soepeler de deur uit gaat!

delimiter image

Kettlebell Amsterdam

Verbeter je kracht en coördinatie met de kettlebell

Een kettlebell is een rondvormig gewicht met een handvat eraan waardoor je ermee kan zwaaien, trekken, duwen en een fullbody training mee kan verrichten. We wisselen de kettlebell oefeningen af met conditionele en eigen lichaamsgewicht oefeningen.

delimiter image

HIT45 Indoor Amsterdam

45 minuten aan de slag met je hartslag!

Een 45 minuten training met materialen waarbij je hartslag flink omhoog gaat. Ideaal als je wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren. De HIT45 training in de studio is in tegenstelling tot de outdoor variant een wisselende training.

delimiter image

BBB45 Amsterdam

Billen, Buik en Benen is back!

De oldschool BBB training is terug! Billen, buik, benen. Uiteraard in een nieuw jasje met oefeningen zoals de hypthruster, toes to bar en nog veel meer. Focus op het onderlichaam!

delimiter image

WOD Amsterdam

Workout of the day is the new hype!

Workout Of the Day. Het eerst half uur leer je de techniek van onder andere de deadlift, squat en pullups. Daarna krijg je een workout op tijd die je op jouw niveau zo snel mogelijk probeert te voltooien. Deze training is niet geschikt voor beginnende sporters.

delimiter image

Contact

Stuur een e-mail voor een gratis proefles voor één van onze trainingen!

Verzamelplek Vondelpark
P.C. Hooftstraat 183 (ingang Vondelpark)

Verzamelplek Open Lucht Theater
Podium Vondelpark (naast Blauwe Theehuis)

Verzamelplek Sarphatipark
Basketbalveld naast speeltuintje (Ingang café Sarphaat)

The Workout Studio:
Albert Cuypstraat 116A
1072 CZ Amsterdam

Telefoonnummer: 020 215 71 22

@theworkoutstudio