delimiter image

Groepslessen

The Workout Studio biedt zowel indoor als outdoor lessen aan.

delimiter image

Groepslessen Amsterdam

Indoor & outdoor groepslessen voor iedereen!

The Workout Studio biedt indoor en outdoor lessen aan. Van bootcamp en WOD tot Billen Buik Benen en HIT. De outdoor trainingen worden gegeven in het Vondelpark en in het Sarphatipark. De indoor lessen vinden plaats in de gloednieuwe sportstudio op de Albert Cuypstraat. Dit zijn small group trainingen van gemiddeld 10 tot 16 personen.

delimiter image

HIT Outdoor Amsterdam

High Intensity Training in 45 minuten!

Voor de echte bikkels die graag een uitdaging willen is er de High Intensity Training van 45 minuten. Deze training bestaat uit een vast 4 weeks programma, waardoor je iedere training je eigen progressie kunt meten. Door de hoge intensiteit blijft je hartslag de gehele training hoog waardoor je conditie snel zal verbeteren en je vetverbranding gestimuleerd wordt.

delimiter image

Circuit Training Amsterdam

Elastieken, touwen, kettelbells en TRX!

Deze stationstraining wordt zowel indoor als outdoor aangeboden en hierbij maak je gebruik van allerlei materialen zoals de kettlebell, elastieken, touwen, dumbells en nog veel meer! Een ideale training voor de beginnende sporter.

delimiter image

W.O.D.

Elke dag een andere Workout Of the Day!

Het eerst half uur ligt de focus op krachttraining, techniek en skills. Daarna krijg je een workout op tijd die je op jouw niveau zo snel mogelijk probeert te voltooien waarbij kracht en conditie gecombineerd wordt. Deze training is niet geschikt voor beginnende sporters.

delimiter image

BBB Amsterdam

Billen, Buik en Benen is back!

De oldschool BBB training is terug! Billen, buik, benen. Uiteraard in een nieuw jasje met oefeningen zoals de hypthruster, KB deadlift, butterfly situps en meer.  Focus op het onderlichaam!

Deze les is er zowel in 30 als 45 minuten variant! In de 30 minuten workout ligt de focus op de billen en kei hard zweten.

delimiter image

Power

Kracht en Techniek!

In deze training focussen we alleen op kracht en techniek. Optimale begeleiding zodat je weet hoe je  een goede rompstijfheid creëert, een perfecte squat uitvoert, rugpijn tegen gaat en sterker wordt. Geen intensieve les, wel erg geschikt als je alleen krachttraining wilt, je techniek wilt verbeteren en sterker wilt worden.

delimiter image

Contact

Stuur een e-mail voor een gratis proefles voor één van onze trainingen!

Verzamelplek Vondelpark
Naast Blauwe Theehuis

Verzamelplek Open Lucht Theater
Podium Vondelpark

Verzamelplek Museumplein
Tegenover huisnummer 7

The Workout Studio:
Albert Cuypstraat 116A
1072 CZ Amsterdam

Telefoonnummer: 020 683 44 36

@theworkoutstudio